Het is niet eenvoudig om een gerichte prijs te geven, het is voor mij een bijverdienste als gepensioneerd, mijn tarief is slechts € 25,- per uur.
Om u toch een idee te geven wat een website kost, een eenvoudige tot gemiddelde website; Hosting en Domeinnaam € 34,- per jaar – 1500 Mb en 5 GB dataverkeer

Wilt u meer armslag en onbeperkt data verkeer dan komt er € 12,- per jaar bij.
(KeurigOnline) zelf afsluiten.
Mijn kosten voor het maken van een basis website (met de inlog informatie die ik van u krijg) € 50,-


Het is inmiddels ook noodzakelijk om een HTTPS (SSL Certificaat) website te hebben. Het is voor bezoekers van uw site niet prettig als er voor het browser adres: “Niet beveiligd” staat. Er is een gratis oplossing, Lets encrypt mits beschikbaar. Indien er ook betalingen via uw website gaan dan is een betaalde versie € 35,- per jaar, een noodzakelijke oplossing. Deze is bij KeurigOnline aan te vragen.


U moet het Hostingpakket en domeinnaam zelf aanschaffen bij KeurigOnline, Een domeinnaan kan ook eenvoudig verhuisd worden.
Zo nodig kan ik u daarbij ondersteunen, dit is een gratis service.
Afhankelijk van uw aanlevering voor de inhoud van de site zoals teksten, logo en plaatjes en voorkeur voor een template, realiseer ik uw website binnen een zeer kort tijdsbestek.

Voor Joomla en Worpress zijn veel Templates/Thema’s en extra Componenten/Plugins gratis verkrijgbaar, ook hier geldt wanneer u een betaalde versie neemt dan wordt die ook zonder opslag mijnerzijds aan u door berekend. Joomla templates: Free Joomla Templates let op er zijn ook gratis templates met beperkte functionaliteit, de kosten van een betaalde versie zijn doorgaans gering, gemiddeld € 30,- tot € 50,- WordPress thema’s: o.a. wordpress.org daar ook, geldt hetzelfde als voor Joomla templates wat betreft volledige functionaliteit. Daarnaast zijn er nog talloze andere websites me Templates/Thema’s voor Joomla/Wordpress. Ik help u graag bij het zoeken.

Als u al een website hebt bij een Hoster, met uw inlog gegevens kan ik die onderhouden. Als u dat wenst kan ik ook een verhuizing voor u regelen naar KeurigOnline, afhankelijk van de informatie/backup die u aanlevert en de verhuiscodes fiks ik dat in gemiddeld 1 a 1.5 uur. Aanvraag offerte! mijn prijzen zijn excl. btw.