Het is niet eenvoudig om een gerichte prijs te geven, het is voor mij een bijverdienste als gepensioneerd, mijn tarief is slechts € 25,- per uur.

Om u toch een idee te geven wat een website kost, een eenvoudige tot gemiddelde website;

  • Hosting en Domeinnaam € 34,- per jaar – 1500 Mb en 5 GB dataverkeer  (KeurigOnline) zelf afsluiten
  • Eventueel als u dat wenst een extra beveiligde site SSL (https + slotje) € 35,- per jaar
  • Maken van de website, van een gemiddelde omvang € 100,-

 

Wilt u meer armslag en onbeperkt data verkeer dan komt er € 12,- per jaar bij.  U moet dit zelf aanschaffen bij KeurigOnline, zo nodig kan ik u daarbij ondersteunen, dit is een gratis service.  Voorheen deed ik dat in eigen beheer maar is het gezien mijn leeftijd,  ik hoop u nog vele jaren van dienst te zijn, beter dat u zelf de controle over de Hosting en Domeinnaam houdt.

Afhankelijk van uw aanlevering voor de inhoud van de site zoals teksten, logo en plaatjes en voorkeur voor een template, realiseer ik uw website binnen een zeer kort tijdsbestek.

Kijkt u gerust eens op KeurigOnline , ik heb al jaren zeer goede ervaring met hen, snelle servers, weinig of geen storingen en een uitmuntende service.

Voor Joomla en Worpress zijn veel Templates/Thema’s en extra Componenten/Plugins gratis verkrijgbaar, ook hier geldt wanneer u een betaalde versie neemt dan wordt die ook zonder opslag mijnerzijds aan u door berekend.

Joomla templates: o.a. joomla24.com let op er zijn ook gratis templates met beperkte functionaliteit, de kosten van een betaalde versie zijn doorgaans gering, gemiddeld € 30,-

WordPress thema’s: o.a. wordpress.org daar ook, zij het in mindere mate geldt hetzelfde als voor Joomla templates wat betreft volledige functionaliteit.

Daarnaast zijn er nog talloze andere websites me Templates/Thema’s voor Joomla/Wordpress. Ik help u graag bij het zoeken.

Als u al een website hebt bij een Hoster, met uw inlog gegevens kan ik die onderhouden. Als u dat wenst  kan ik ook een verhuizing voor u regelen naar KeurigOnline, afhankelijk van de informatie/backup die u aanlevert en de verhuiscodes fiks ik dat in gemiddeld 1 a 1.5 uur.

Aanvraag offerte!

Alle prijzen zijn excl. btw